Orkesten

Opstaporkest
Het opstaporkest is het eerste orkest waar je in komt spelen zodra je een instrument hebt gekozen. Het bestaat uit leerlingen die pas zijn begonnen met het bespelen van een instrument, al best wat noten zelfstandig kunnen lezen en spelen en toe zijn aan de stap om te gaan oefenen met samenspel. Een van de doelen van het opstaporkest is om alvast te wennen aan het spelen in een orkest (spelen met anderen om je heen, kijken naar een dirigent, hoe werkt dat nou in een orkest enzovoorts), om heel veel plezier te ervaren in het samen maken van muziek en uiteindelijk door te stromen naar het opleidingsorkest (na het behalen van het A diploma). Deze doelen proberen we te behalen door het spelen van afwisselende muziek zoals kleine concertwerken, buitenlandse stukken maar ook Disney
Het opstaporkest staat onder leiding van Annemieke Roeling en repeteert elke donderdag van 19.00u tot 19.30u.

Opleidingsorkest
Vanaf het moment dat leden het A diploma hebben behaald kunnen zij mee gaan spelen in het opleidingsorkest, waar jong én oud samen muziek maken, denk aan bekende popliedjes, filmmuziek (zoals Aladdin of Coco) maar ook mooie harmoniemuziek. Het opleidingsorkest geeft meerdere concerten per jaar in Teteringen en omstreken maar hebben ook andere activiteiten zoals een gezellige BBQ (eventueel samen met het opstap- en grootorkest) of een kamp. Het opleidingsorkest staat onder leiding van Rodin Rosendahl en repeteert elke donderdag van 19.00u tot 20.00u.

Groot orkest
Het groot orkest is een erg gezellig orkest bestaande uit ongeveer 70 leden waar uitdagende muziek wordt gespeeld in allerlei verschillende genres (filmmuziek, concertwerken, muziek van the Beatles, van Michael Jackson enzovoorts). Na het behalen van het B diploma (voor dwarsfluit en hobo geldt C diploma) ben je van harte welkom om mee te gaan spelen in het groot orkest! Het groot orkest geeft meerdere concerten per jaar zoals het vaste Kerstconcert maar ook spraakmakende concerten zoals de Verrassende Ontmoetingen in het Chassé theater. Het groot orkest staat onder leiding van Rodin Rosendahl en repeteert elke donderdag van 20.15u tot 22.00u.

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag