Dirigenten

Rodin Rosendahl
Rodin Rosendahl (1992) studeerde bij Perry Hoogendijk aan het Conservatorium van Amsterdam, waar hij zowel zijn bachelordiploma als zijn masterdiploma behaalde. Daarnaast volgde hij lessen bij euphoniumvirtuoos Steven Mead aan het Royal Northern College of Music in Manchester.
Eveneens heeft Rodin Hafa-directie gestudeerd bij Danny Oosterman, ook aan het conservatorium van Amsterdam. Tevens heeft hij lessen gevolgd bij o.a. Alex Schillings.

In 2012 werd Rodin uitgenodigd om als ‘Emerging Young Soloist’ deel te nemen aan de International Tuba/Euphonium Conference in Linz. In 2017 behaalde hij een derde plaats op het internationale Euphonium/Saxhoorn Concours in Tours en daarnaast heeft hij verschillende prijzen gewonnen tijdens diverse brassband-kampioenschappen.

Sinds 2017 is Rodin euphoniumspeler van de Marinierskapel der Koninklijke Marine. Daarvoor speelde hij bij de fanfare Bereden Wapens. Ook heeft hij diverse malen ingevallen bij diverse symfonieorkesten, zoals het Koninklijk Concertgebouworkest en het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

Rodin is sinds 2017 als docent euphonium verbonden aan het Conservatorium van Amsterdam, is hij een Adams Euphonium Artist en geeft hij concerten in binnen en buitenland.

Naast Euphonia Teteringen dirigeert Rodin Fanfareorkest ‘kunst na arbeid’ in Houten en valt hij regelmatig in bij andere orkesten als dirigent.

Annemieke Roeling
Annemieke Roeling (1995) behaalde in 2020 haar bachelordiploma Docent Muziek met specialisatie op het ‘jonge kind’ aan Codarts en in 2021 haar post HBO diploma als Docent Muziek op Schoot (0-4 jaar). Annemieke is werkzaam als muziekdocent op verschillende basisscholen in Breda en omgeving en daarnaast als gecertificeerd Muziek op Schootdocent verbonden aan de Nieuwe Veste. Al geruime tijd is ze lid van harmonie Euphonia, verzorgt daarnaast sinds 2018 de AMV lessen en dirigeert tegenwoordig ook het opstaporkest. 

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag