Algemeen

Euphonia Teteringen is een vereniging met zo’n 80 leden. Hier wordt met veel enthousiasme muziek gemaakt door jong en oud. Dit wordt gedaan in Teteringen en omstreken. Als vereniging zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe leden met belangstelling voor muziek.

De muzieklessen worden in samenwerking met de vereniging verzorgd door stichting ‘de Nieuwe Veste’ in Breda. De lessen worden gegeven door vakbekwame docent

Bij Euphonia wordt er enthousiast en serieus, op hoog niveau muziek gemaakt onder leiding van Rodin Rosendahl. Daarnaast leidt Annemieke Roeling de AMV klas en het opstaporkest. Naast het muziek maken is er ook ruimte voor gezelligheid na de repetitites en worden er leuke activiteiten door het jaar heen georganiseerd. Zo gaan de jeugdleden op kamp, hebben we elk jaar wel een borrel met de hele vereniging en kunnen we natuurlijk het kerstconcert op tweede kerstdag niet vergeten waar we samen een stukje muzikaal kerst vieren.

Euphonia repeteert op donderdagavond in Dorpshuis ’t Web in de Stee in Teteringen.    
De repetitie tijden zijn als volgt:
– Het opstaporkest van 19.15u tot 19.45
– Het opleidingsorkest 19.00u tot 20.00u
– Het groot orkest: 20.15u- 22.00u.

Speel je een instrument of wil je graag een instrument gaan spelen en wil jij jezelf een euphoniaan willen noemen? Aarzel niet! Loop een keer binnen tijdens één van de repetities op donderdagavond. Muzikanten die ons groot orkest kunnen versterken zijn altijd welkom!

Wil je meer weten of Euphonia? Via de contactpagina kan je ons een bericht sturen

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag