Agenda

Seizoen 2022 – 2023

22 oktober
09.00 – 11.00 uur

Oud ijzer
Het oud ijzerteam zal op zaterdagochtend 22 oktober weer oude metalen ophalen in regio Teteringen. Als u iets wil laten ophalen of zelf wil afgeven bij Fietsen Breda kunt u dit op voorhand kenbaar maken via metalen@harmonie-euphonia.nl


1 november
Dinsdag 16.15 – 17.00 uur
25 lessen
Dorpshuis ’t Web

Start AMV
Er start weer een nieuwe AMV cursus op dinsdag voor kinderen in groep 3, 4 en 5! Gedurende 25 lessen komen op speelse wijze ritme- en maatgevoel, muzikale parameters zoals hoog-laag, hard-zacht, en nog veel meer, aan bod. Aan het eind van de cursus komen er instrumenten langs die we ook zelf gaan uitproberen.
Voor informatie en/of aanmelden: secretaris@harmonie-euphonia.info


6 november
15.00 uur
Kaarten €16
(via www.chasse.nl)

Jubileumconcert
Een concert in het Chassé theater ter ere van het 90-jarig jubileum van Euphonia in samenwerking met een bekende (maar nog mysterieuze) artiest bekend van onder andere Les Misérables.


19 november
20.00 uur
Dorpshuis ’t Web
(gratis toegang)

Disneyconcert
Als wij schrijven ‘we don’t talk about Bruno’ is de kans groot dat je aan de film ‘Encanto’ van Disney denkt. Op zaterdag 19 november geeft het opleidingsorkest een Disneyconcert met muziek uit films als Aladdin, Moana (of Vaiana), Star Wars en nog veel meer!


26 november
09.00 – 11.00 uur

Oud ijzer
Het oud ijzerteam zal op zaterdagochtend 26 november weer oude metalen ophalen in regio Teteringen. Als u iets wil laten ophalen of zelf wil afgeven bij Fietsen Breda kunt u dit op voorhand kenbaar maken via metalen@harmonie-euphonia.nl

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag